Caravana Photo Romania Festival

Salina Turda si Primaria Municipiului Turda sunt parteneri ai Asociației Photo Romania în proiectul „Caravana Photo Romania Festival”, care are ca scop promovarea reciprocă a unor orașe din România prin intermediul fotografiei.

În cadrul acestui parteneriat, Salina Turda si Municipiul Turda au fost promovate de Asociația Photo Romania la Zilele Orașului Tâșnad, printr-o expoziție foto de mari dimensiuni (2x2m), care conține imagini cu Salina Turda, realizate de fotograful profesionist Adrian Petrișor.

Prin parteneriatul încheiat între Primăria Municipiului Turda, Turda Salina Durgău SA și Asociația Photo România, Municipiul Turda alaturi de Salina Turda urmează să fie promovat și în alte localități precum Sighișoara, Satu-Mare, Alba-Iulia, Brașov, Baia Mare, Timișoara, Iași și București.

Caravana Photo Romania Festival va fi prezentă și la Turda, cu ocazia celei de-a 15-a ediții a Zilelor Municipiului Turda!

Mulțumim Asociației Photo Romania pentru că promovează imaginea Salinei si implicit a municipiului Turda în cadrul acțiunilor și evenimentelor pe care le organizează.