Complex Balnear Potaissa – Centru SPA se va deschide incepand cu data de 10.07.2017

In aceasta perioada, Complex Balnear Potaissa – Centru SPA are activitatea sistata datorita necesității efectuării unor lucrări de reparații și mentenanță la instalații și construcție. De asemenea, din considerente de ordin tehnic și pentru asigurarea bunei funcționări a Centrului SPA, se efectueaza procedurile pentru curățarea bazinului de agrement, precum și dezinfectarea și schimbarea apei.

Initial termenul de finalizare a fost anunțat ca fiind 30 iunie, având în vedere necesitatea efectuării unor lucrări de reparații mai ample, din considerente de ordin tehnic cât și asigurarea unei funcționări optime și de siguranța, Complexul Balnear Potaissa Spa se va deschide începând cu data de 10 iulie 2017.

 

În atenția tuturor posesorilor de abonamente, atât pentru Spa cât și Fitness, toate tipurile de abonamente achiziționate pentru perioada în care Complexul Balnear a fost închis,  se vor prelungi cu un număr de zile echivalent cu perioada de întrerupere a  activității.

 

Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniențe și vă așteptăm în continuare la răsfăț și relaxare!

 

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la numărul de telefon: 0371 022 641, la recepția Centrului SPA, Piața Republicii, 6 A sau ne puteți scrie la adresa de e-mail: spa@potaissahotel.ro.