Concertul de Craciun al Salinei Turda

Salina Turda are placerea de a va invita duminica, 17 decembrie 2017, incepand cu orele 17.00 la un regal de sarbatoare: Concertul de Craciun sustinut de naistul Radu Nechifor, acompaniat de Marius Tuta – clape, Alex Petre – chitara, Daniel Iliescu – toba, Mircea Ittu – Bass, Tibi Fazekas – vioara.

Colindul oferit printre cristale și stalactite va bucura auditoriul cu un repertoriu de colinde tradiționale, autentic romanesti.

Concertul va fi organizat in amfiteatrul minei Rudolf din interiorul Salinei Turda. Intrarea la spectacol este libera si se va face incepand cu orele 16.00 cu acces exclusiv pe Aleea Durgaului, nr. 7.

Radu Nechifor este naist, profesor si constructor de naiuri. A inceput studiul muzicii la varsta de 12 ani in cadrul Liceului de Arta din Sibiu, iar in 2003 intra primul la catedra de nai a maestrului Gheorghe Zamfir de la Universitatea Nationala de Muzica – Bucuresti. Este castigatorul a multor concursuri de specialitate, cele mai importante fiind „Strugurele de Aur ” si „Creation pour la Paix”, concursuri la care a castigat marile premii. In ultimii ani a pus in scena spectacolul „Simply the Best – Povestea Naiului” (2013, 2014 si 2015), unul dintre cele mai complexe concerte organizate in Sibiu. In prezent este organizator al cursurilor internationale de nai „International Panflute Masterclass”, gazduit de Muzeul in aer liber – Astra, profesor la Liceul de Arta din Sibiu, vice-presedinte al Asociatie Internationale de Tineret Become si director al Casei de Cultura din Cisnadie.

Partener al evenimentului este Teatrul Aureliu Manea Turda.

Va așteptam sa intampinam cu bucurie colindatorii si sa patrundem impreuna in spiritul vrajit al Craciunului!

Dragi vizitatori,

cu ocazia sărbătorilor pascale, între 26 Aprilie - 12 Mai 2024, Salina Turda va fi deschisă zilnic, între orele 09.00 - 19.00, cu ultima intrare
în subteran la ora 18.00.
Vă așteptăm cu drag!

Dear visitors,

during the Easter Holiday, between the 26th of April - 12 of May 2024, Turda Salt Mine will be open daily, from 9.00 am to 7.00 pm, with the last access
in the underground at 5.00 pm.
Looking forward to having you!