Cupa Salina Turda – editia I

La Editia I a Cupei Salina Turda a inotatorului turdean care s-a desfasurat ieri, 31 mai 2015, la Bazinul de Inot Didactic Turda au participat un  numar de 170 de copii . Festivitatea de deschidere a concursului a debutat cu defilarea cluburilor sportive participante in prezenta parintilor , antrenorilor, arbitrilor si a conducerii societatii reprezentata de  Presedintele Consiliului de Administratie – Corina Fagadar si Directorul – Maria Simona Baciu.

Au participat urmatoarele cluburi sportive:  C.S.S. TÂRGU MUREŞ – STG, CONTRATIMP BRAŞOV – CTR, C.S.M. SATU MARE – MSM, INDEPENDENT – IND, ASOCIATIA SPORTIVA STONE,WATER & SNOW TURDA – SWS, CLUBUL SPORTIV DELFINII TURDA – CDT, C.S. H2O TÂRGU MUREŞ – H2O, C.S. CASA EMA BISTRITA – EMA, SWIM TO PERFECTION CLUJ NAPOCA – SWC si bineinteles, sportivii SALINA TURDA DURGAU – STD.

Stratul concursului s-a dat la ora 12, incepand cu prima proba a concursului si anume Proba 100 m liber baieti anul 2004,2003,2002,2001,open aceasta fiind castigata de Veis Marius nascut in anul 2004, concurent independent care a reusit un timp de 1:10,50.

Prima festivitate de premiere s-a desfasurat in prezenta domnului Primar Tudor Stefanie care a inmanat diplomele si medaliile celor care au reusit performanta de a se afla pe podium. La finalul concursului , Cupa Salina Turda a fost adjudecata de  Clubul H2O Targu Mures (124 puncte) .

Concursul s-a incheiat cu o atmosfera plina de distractie, organizatorii lasandu-i pe toti copii la o balaceala in bazin, acestia din urma relaxandu-se dupa 7 ore de concurs.

Parteneri si sponsori ai acestui eveniment au fost: KPA Clean, Sarea-n Bucare, EcoFarmacia, Coca-Cola.

Conducerea societatii Turda Salina Durgau S.A. multumeste organizatorilor (arbitrii si antrenori), colegilor, partenerilor , sponsorilor si tuturor celor care prin activitatea lor au facut ca primul concurs de inot de talie nationala desfasurat la Turda sa fie unul de succes.

Click aici pentru rezultatele concursului.