E.ON România în parteneriat cu Salina Turda a desfăşurat o activitate comună de voluntariat prin ecologizarea ariei protejate “Durgău-Valea Sărată”

Azi, 5 aprilie a.c., E.ON România în parteneriat cu Salina Turda a desfăşurat o activitate comună de voluntariat prin ecologizarea ariei protejate “Durgău-Valea Sărată”.
La acţiune au participat reprezentanţii Salinei Turda precum şi angajaţi şi membri ai top managementului grupului E.ON din România.

“Voluntariatul aduce un plus de valoare acţiunilor noastre în comunitate şi consolidează spiritul de echipă. Atunci când participăm în astfel de acţiuni demonstrăm angajamentul şi respectul pe care-l avem faţă de comunitatea în care trăim şi faţă de propria noastră persoană. Ne bucurăm că astăzi am participat la această acţiune de ecologizare şi suntem convinşi că lucrurile durabile se clădesc cu paşi mărunţi dar siguri. Mulţumim reprezentanţilor Salinei Turda pentru ospitalitatea cu care ne-au primit şi ne dorim ca de această zonă să se bucure în continuare cât mai mulţi turişti”, a declarat unul dintre voluntarii E.ON.