Februarie – luna competitiilor sportive la Salina Turda

La Salina Turda, luna februarie este  destinata activitatilor sportive. Daca in anul 2015, incepeam luna cu editia cu numarul 3 a Cupei Salina – la tenis de masa, urmata de incercarea de doborare a recordului de alergare “pe verticala” a sportivului Bogdan Chiorean, data de 21 a lunii ne aducea prima editie a concursului de indemanare si cunoasterea regulilor de circulatie “Micul Biciclist si siguranta lui”.

In cursul lunii februarie a.c. vom acorda aceeasi atentie activitatilor sportive.

Cupa Salina Turda – la tenis de masa ia startul sambata, 20 februarie, incepand cu orele 10. Competitia se va desfasura in incinta terenului de sport din mina Rudolf.

Concursul de tir cu arcul pe diverse tinte se va desfasura in data de 27 februarie si este organizat  in parteneriat cu Beretele verzi si C.S. Domeniul Arcasilor Cluj Napoca. Veti putea regasi tinuta traditionala a unui arcas cat si diferite forme de arc. Arcasi isi vor testa indemanarea la tine statice, in miscare, apropiate sau departate.

Luna se va incheia cu a-II-a editie a concursului Micul biciclist si siguranta lui, mai exact in ziua de 28 februarie cu incepere de la 11.30. Terenul de sport din mina Rudolf va fi din nou neincapator pentru cei aproximativ 120 participanti care isi vor etala indemanarea si priceperea in manevrarea bicicletei printre obstacole sub supravegherea stricta a unui agent din cadrul IPJ Cluj. Concursul este organizat de  C.S. Clujul Pedaleaza in parteneriat cu Salina Turda , Primaria Municipiului Cluj Napoca si Inspectoratul de Politie al judetului Cluj.

 

Va asteptam!

Dragii noștri turiști,

Vă anunțăm cu bucurie că în perioada 7 - 18 Aprilie 2023, Salina Turda va fi deschisă în program prelungit.
Vă așteptăm așadar zilnic (chiar și de Paști), între orele 09.00 - 18.00, cu ultima intrare în mină la ora 17.00!

Petreceți vacanța de primăvară alături de noi!