INOTUL ESTE SANATATE !

In vederea unei organizari optime a activitatii de inot  laBazinul de Inot Didactic Turda, aflat in administrarea societatii Turda Salina Durgau S.A., va aducem la cunostinta urmatoarele:

–   in zilele de luni- vineri incepand cu orele 1700, 5 culoare din 6 sunt rezervate copiilor care practica inot si sunt inscrisi in cluburi sportive datorita cursurilor de inot oferite de instructorii Bazinului si Cluburilor Sportive bazinul functionand aproape la capacitate maxima, ramanand doar un culoar la liber pentru public.

–  astfel ca toti cei dornici de practicarea inotului sunt asteptati la bazin in intervalul 0900-1700 – interval in care putem oferi conditii optime de inot si bazinul nu este supraaglomerat.

–  pe toata durata vacantei scolare 2 feb.– 9 feb. 2015, orarul de functionare al bazinului ramane neschimbat (0900-2100si nu vor fi culoare rezervate copiilor inscrisi in Cluburile Sportive, astfel activitatea de inot se va desfaura in conditii optime pentru public, datorita culoarelor libere.

Cererile de inscriere la cursuri de inot pentru copii (cu incadrare  in grupe pe categorii de varsta si nivel de cunoastere a inotului : incepatori, medii si avansati), precum si  cereri de inscriere la cursuri inot – adulti – cu instructorii se depunzilnic la registratura bazinului de inot didactic, str. Stadionului FN.

Vaasteptam cu drag la balaceala si sport ,pentru un trup sanatos si armonios !

S.C.TURDA SALINA DURGAU S.A.

Echipa Bazinului de Inot didactic TURDA