Invitatie promovare gratuita servicii turistice locale

In scopul promovarii si dezvoltarii serviciilor turistice locale, Salina Turda si Primăria Municipiului Turda invită toți agenții economici locali să ia parte la dezvoltarea aplicației TREKS TURDA, lansată în luna august, care va oferi turiștilor o modalitate mai simplă și accesibilă de a afla mai multe despre obiectivele si facilitatile turistice din zonă .

TREKS TURDA vine în întâmpinarea turiștilor conectați la era digitală, fiind prima și singura aplicatie de acest gen din orașul nostru care invită turiștii să descopere punctele turistice importante din Municipiul Turda.

Aplicația în sine este un ghid turistic mobil, de informare turistică locală ,care implică o serie largă de categorii, precum monumente istorice, clădiri, parcuri, biserici, centre de recreere, hoteluri, pensiuni, restaurante, terase, librarii, companii de transport public etc.

Aplicația este forte ușor de utilizat din momentul în care este descărcată și instalată pe tablete sau telefoane mobile. Este compatibilă cu orice platformă IOS si Android, dar poate fi accesată și de pe calculator accesând www.treksinthecity.com/turda . Aplicatia vine in sprijinul mediului de afaceri local si oferă informații despre distanța către cele mai apropiate obiective, adresă, numere de telefon, coordonate GPS și program de funcționare.

Primăria Municipiului Turda, pentru o comunicare directa  a creat adresa treksturda@yahoo.ro, unde pot fi trimise fotografiile, datele de localizare GPS şi informaţii despre ceea ce se doreşte a fi promovat pe portalul TREKS TURDA. Informaţiile trebuie trimise în toate cele 7 limbi: română, engleză, franceză, germană, italiană, spaniolă şi maghiară.

Salina Turda va oferi asistenta gratuita agentilor economici care inteleg sa isi promoveze serviciile turistice in acest fel. Asistenta va consta  acordarea de servicii de promovare si prezentare obiective, traducerea prezentarilor in limbile existente pe aplicatie: engleză, franceză, germană, italiană, spaniolă şi maghiară.

Mentionam ca inscrierea in aplicatie este gratuita.

Pentru informații și înscriere TREKS TURDA: