NOA Events vă invită la seria de filme KineDok powered by One World Romania în Amfiteatrul Salina Turda – Intrare gratuită pe bază de invitație

Sâmbătă, 09 iulie 2016, în cadrul KineDok powered by One World Romania ediția a 2-a, puteți viziona în Salina Turda, filmul „Roboțelul de Aur”.
Intrarea la film este gratuită, pe baza unor invitații care pot fi ridicate de la Clinica NOA Aesthetics Turda, Calea Victoriei, nr. 21A.
KineDok este un program de distribuție alternativa de film documentar demarat în 2015 de Asociația One World România. Programul a fost inițiat de Institutul de Film Documentar din Cehia împreună cu parteneri din alte patru tari central si est-europene (Slovacia, Ungaria, Croația si Romania). In 2015 au fost organizate 219 proiecții in 25 de locații din 18 orașe din Romania.

In 2016, s-au alaturat programului alte doua tari (Polonia si Norvegia). În cadrul celei de a doua ediții 15 filme din țările participante vor fi proiectate în peste 25 de locații din 22 de orașe din România.
Partenerii programului cred că în ţările noastre sunt oameni care au povești și ele trebuie spuse. Iar filmul documentar este o metodă potrivită de a le da glas. La noi, există oameni care vor să consume altceva decât mainstream și există și documentare foarte bune – dar nu există săli și nici răgazul pentru ca acești oameni și aceste filme să se întâlnească. De aceea, KineDok aduce filmele – uneori însoțite de regizori, protagoniști sau experți cu care să poți discuta – la pubul, în fabrica, cafeneaua sau muzeul de lângă tine.