Ora de educatie rutiera la Salina Turda

Cu ocazia saptamanii “Scoala Altfel – sa stii mai multe, sa fii mai bun” ce se desfasoara la nivel national anul acesta in perioada 18-22 aprilie, Salina Turda in colaborare cu Biroul rutier din cadrul Politiei Municipiului Turda si Inspectoratul de Politie Judetean Cluj organizeaza activitati de Informare si prevenire.

Astfel ca marti 19 aprilie, incepand cu orele 10 si joi 21 aprilie incepand cu ora 9, un echipaj de politie se va afla in amfiteatrul minei Rudolf unde va organiza activitati de educatie rutiera. Politistii le vor explica copiilor aflati in vizita la Salina Turda semnificatia indicatoarelor rutiere, le vor proiecta filme de educatie rutiera si vor explica regulile de circulatie rutiera si in special cum trebuie sa se comporte in calitate de pietoni.

Amintim ca exceptand “Ora de educatie rutiera”, cei mici pot desfasura si alte activitati de agrement in salina, cum ar fi o plimbare cu barca pe lac, o partida de bowling sau minigolf cat si o tura in minunata roata panoramica.

Dragi turiști,
vă informăm cu bucurie că, în perioada 17 Februarie - 3 Martie 2024, Salina Turda va fi deschisă zilnic,
între orele 09.00 - 18.00, cu ultima intrare în subteran la ora 17.00!
Vă așteptăm cu drag!