Rezultate frumoase la Seara de colinde cu caracter caritabil

Seara de colinde cu caracter caritabil organizată de Fundația Doriana și-a atins scopul. Peste 100 de persoane au participat la acest eveniment, contribuind astfel la proiectul social „Turda ShoeBox”.

 

Proiectul „Turda ShoeBox” este o oportunitate pentru toți cei care vor să facă o bucurie de Crăciun. În urma concertului s-au strâns peste 70 de cadouri, o parte de la participanții la eveniment și celelalte fiind o donație din partea Bisericii Alfa&Omega din Turda.

 

De asemenea, în urna specială pentru cazuri sociale cunoscute s-au strâns 1.177 de lei. Din acești bani vom cumpăra alimente și alte produse utile pentru câteva familii sărace din municipiul Turda, la care le vom face o bucurie de Crăciun.

 

Datorită unui parteneriat pe care l-am încheiat cu Salina Turda, persoanele care nu au fost la concert, dar vor să doneze cadouri, haine sau alimente neperisabile pentru familiile cu nevoi speciale, o pot face astăzi și mâine (22-23 decembrie 2015) la Centrul de Informare Turistică Turda, str. Republicii, nr. 45. Programul cu publicul este între orele 9-17.

 

Voluntarii Fundației Doriana, împreună cu reprezentanți ai Salinei Turda vor duce aceste cadouri și produse strânse la oamenii care așteaptă o bucurie de Crăciun, miercuri, 24 decembrie 2015, în ajunul Crăciunului.
Vrem să mulțumim Trupei Revers (Baia Mare) care a venit să ne colinde și au reușit să transmită bucuria Crăciunului tuturor participanților! Mulțumim și Primăriei Turda pentru că a fost gazda evenimentului nostru!

 

Fundația Doriana Turda,

Președinte,

Mureșan Sorin,

E-mail: nelutumuresan@yahoo.com

Telefon: 0756.999.378