Salina Turda continuă activitățile de promovare externă

La invitația primită din partea Ambasadei Romaniei la Tallinn, Estonia, delegația formată din dna. Simona Baciu și dl. Bodea Tudor a avut plăcerea de a reprezenta Salina Turda la evenimentul denumit generic „Romania – A BIG surprise”. Evenimentele de promovare au avut loc la sediul Ambasadei Romaniei din Tallinn, Estonia, în perioada 01.11.2017 – 04.11.2017 și au avut ca scop promovarea turistică a Romaniei.

La aceste evenimente au fost invitați marii tour-operatori și agenții de turism din Estonia, printre care amintim Go Travel sau Baltic Group care au inclus în itinerariul lor Salina Turda, dar și compania națională de aviație Nordica, ce va opera de anul viitor în România.

Colaborarea Salinei Turda cu Ambasada României din Tallinn a început în vara acestui an cu organizarea unui infotrip în România în care au fost invitați jurnaliști și televiziuni din Estonia, în contextul în care această țară deține președinția Consiliului Europei.

Mulțumim Excelenței Sale, doamna ambasador Mihaela Cămărășan pentru implicarea în promovarea Salinei Turda ca destinație turistică.

Dragi vizitatori,

cu ocazia sărbătorilor pascale, între 26 Aprilie - 12 Mai 2024, Salina Turda va fi deschisă zilnic, între orele 09.00 - 19.00, cu ultima intrare
în subteran la ora 18.00.
Vă așteptăm cu drag!

Dear visitors,

during the Easter Holiday, between the 26th of April - 12 of May 2024, Turda Salt Mine will be open daily, from 9.00 am to 7.00 pm, with the last access
in the underground at 5.00 pm.
Looking forward to having you!