Salina Turda este prezenta in aceste zile la Targul International de Turism de la Londra WTM London 2016

Salina Turda este prezenta in aceste zile la Targul International de Turism de la Londra – WTM London 2016, alaturi de Autoritatea Nationala de Turism si la evenimentele organizate de Ambasada Romaniei din Marea Britanie. Prezenta la acest targ face parte din strategia de promovare a obiectivului turdean in piata internationala de turism.

Aflat la cea de-a 37-a ediție, World Travel Market London este cel mai mare târg din lume pentru specialiști (business2business) iar România participă încă de la prima ediție. World Travel Market London este considerat de mulți specialiști din industrie cel mai important eveniment turistic anual. La ediția din acestt an vor fi reprezentate 182 de țări din întreaga lume care s-au înscris cu pavilion național, înregistrându-se oficial 50.000 de participanți.

Organizatorii estimează un număr de peste 100.000 de specialisti in turism pe durata celor trei zile ale manifestării. În 2016, pentru prima dată în istoria WTM Londra, durata manifestării s-a restrâns de la 4 la 3 zile.

Potrivit reprezentanților ANT, la târgul de la Londra România va fi promovată ca destinație de „MICE (evenimente, congrese etc — n.r.), turism de aventură, city-break, ecoturism, turism rural, circuite, fiind aduse în atenția specialiștilor toate zonele țării”.
La World Travel Market London 2016 sunt prezenți și doi ambasadori ai turismului românesc, Nicolae Voiculeț și Ilie Năstase, „persoane care prin notorietate vor atrage specialiști și vor pune în valoare standul României”, după cum apreciază ANT.

Dragi turiști,
vă informăm cu bucurie că, în perioada 17 Februarie - 3 Martie 2024, Salina Turda va fi deschisă zilnic,
între orele 09.00 - 18.00, cu ultima intrare în subteran la ora 17.00!
Vă așteptăm cu drag!