Salina Turda este prezentă la Târgul Internațional de Turism de la Budapesta – 2015

Salina Turda participă  la Târgul de Turism Internațional ,,Utazás “ – ediția a 38-a, din Budapesta, cara se desfășoară în perioada  26.02 – 01.03.2015. La acest important târg de turism internațional,  amenajat la Hungexpo  într-un spațiu de peste 30.000 mp,  participă peste 30 țări și aproximativ 300 de expozanți. Salina este reprezentată prin  Florin Vulturar – șef serviciu turism si Popa Edmond  – ghid turistic. Întâlnirea cu reprezentanții standului României prezenți  la târg și cu domnul  Simion Giurca, reprezentant ANT,  șeful  Biroului de informare și promovare turistică Viena a fost o onoare pentru reprezentanții Salinei Turda.  Acestia au dat interviuri pentru ziare si posturi de radio din Ungaria , in care au  descris atracțiile turistice din salina, din Turda si imprejurimi. La standul amenajat de România s-au desfașurat spectacole folclorice si s-au servit produse culinare tradiționale romanesti. Participarea la Târgul de Turism de la Budapesta face parte din strategia de promovare turistică a Salinei.   Prin numărul mare de vizitatori, Salina Turda s-a bucurat de toată atenția celor ce au vizitat standul rezervat,  multi dintre acestia si-au anunțat intenția de a vizita anul acesta ”cel mai frumos obiectiv subteran din lume”.

Dragii noștri turiști,

Pentru realizarea unor lucrări de mentenanță la puțul de extracție al Minei Terezia, această va fi închisă vizitării pana la data de 1 martie 2022.
Vă așteptăm să vă bucurați de restul spațiului deschis turiștilor, din Salina Turda, în fiecare zi, între orele 9-17, cu ultima intrare la ora 16!