Salina Turda la ITB 2016 – Berlin

Salina Turda este prezenta in aceste zile la Targul International de Turism de la Berlin  ITB 2016 – editia cu numarul 50. Prin reprezentantii sai, Adrian Soporan – consilier marketing, Irina Tot – ghid turistic si Attila Lovazs – ghid turistic, frumosul obiectiv turdean se afla la a 2-a participare consecutiva.

In cadrul faimosului targ international de turism, Salina este extrem de vizibila in filmele de prezentare ce ruleaza in cadrul standului ca material de promovare, ca rezultat al unei bune colaborari cu Autoritatea Nationala pt Turism (ANT) .

Mentionam , de asemenea, ca in urma cu doua saptamani , la Targul de Turism de la Bucuresti,  Salina a fost prezentata ca un exemplu de „bune practici” dupa activitatea din anul 2015.

In cadrul ITB 2016 standul expozitional al Romaniei este impartit pe categorii, Salina Turda fiind alaturi de obiective turistice si agentii de turism din Transilvania, avand in vedere promovarea oferita de Lonely Planet care a pozitionat Transilvania si , implicita Salina Turda pe prima pozitie ca si destinatie turistica de vizitat in 2016.

Targul International de Turism de la Berlin este cel mai mare de acest gen din Europa avand 26 hale cu o suprafata totala de aproximativ 35 hectare. La editia de anul acesta participa 180 tari reprezentate de aproximativ 10.000 de expozanti.

Prima zi de targ la standul amenajat de România s-a terminat cu o „Seara Romaneasca” in cadrul careia s-au desfașurat spectacole folclorice si s-au servit produse culinare tradiționale romanesti.

Dragi turiști,
vă informăm cu bucurie că, în perioada 17 Februarie - 3 Martie 2024, Salina Turda va fi deschisă zilnic,
între orele 09.00 - 18.00, cu ultima intrare în subteran la ora 17.00!
Vă așteptăm cu drag!