Salina Turda la prima Conferinta Internationala a Organizatiei Mondiale pentru Turism

In data de 23 iunie 2016, Salina Turda a participat la Conferința Internațională ”Managementul integrat al calității pentru destinațiile turistice: cheia pentru competitivitate” – eveniment organizat de Autoritatea Națională pentru Turism (A.N.T.), în parteneriat cu Organizația Mondială a Turismului (O.M.T.) la Palatul Parlamentului din București.

Prin participarea  la un acest eveniment de marca pe piata turismului mondial, Salina Turda continua campania de promovare pe  plan extern, urmareste  creșterea calităţii serviciilor în domeniul turistic prin schimbul de informaţii , experienta și bune practici. De asemenea, facilitarea unor proiecte strategice în turism la nivel transnaţional, dar și la consolidarea relatiilor  cu importanţi actori internaţionali din turism.

La eveniment au participat  domnul Taleb Rifai, Secretarul General al Organizației Mondiale a Turismului – înalt demnitar al Organizației Națiunilor Unite, domnul Costin Borc, Viceprim-ministru, Ministrul Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri, doamna Anca Pavel-Nedea, Președintele Autorității Naționale pentru Turism, doamna Claudia Țapardel, europarlamentar, Președintele Intergrupului pentru Dezvoltarea Turismului European și al Patrimoniului Cultural și membră a Comisiei pentru Transport și Turism – Parlamentul European, alături de înalți oficiali ai statelor membre O.M.T. și ai României, de reprezentanți ai presei naționale și internaționale, precum și de reprezentanți ai industriei turistice din România.