Salina turda la Târgul Internațional de turism „Salon de vacances” de la Bruxelles, Belgia

În perioada 4-8 Februarie 2016, Salina Turda este prezentă la Târgul Internațional de turism „Salon de vacances” de la Bruxelles, Belgia, prin standul Romaniei sub conducerea Autoritații Naționale pentru Turism (ANT).

La aceasta editie a Târgului de Turism, reprezentantii salinei Tudor Bodea – sef serviciu turism, Adi Nicolae (ghid turistic) si Bothazan Paul (ghid turistic), prezinta frumusețea minei de sare de la Turda impreuna cu celelalte obiective aflate in administrare, cu un accent  deosebit pe caracteristicile microclimatului salin. Astfel se incearca valorificarea potentialului turistic si balnear pentru atragerea unui număr cât mai mare de turisti din Belgia și implicit din această regiune a Europei.

Standul Romaniei se află în Pavilionul Central al Bruxelles Expo, alaturi de standuri ale Poloniei, Sloveniei, Spaniei, Croației, Greciei, Ciprului, Macedoniei sau Ungariei. De asemenea la targ, mai sunt prezente și standuri ale altor state europene (Franța, Italia, Germania, Belgia, Malta), Asiateice (Japonia, Thailanda, Taiwan), Americane (SUA) sau Africane, precum Djibuti sau Botswana.

În anul 2015, la acest târg de turism au participat peste 110 mii de vizitatori, iar in 2016, se asteapta ca numarul vizitatorilor sa creasca, fapt confirmat inca din prima zi a targului cand standul Romaniei a fost extrem de aglomerat, iar Salina Turda s-a bucurat de toată atenția celor ce au vizitat pavilionul expozitional al tarii noastre.

Dragi turiști,
vă informăm cu bucurie că, în perioada 17 Februarie - 3 Martie 2024, Salina Turda va fi deschisă zilnic,
între orele 09.00 - 18.00, cu ultima intrare în subteran la ora 17.00!
Vă așteptăm cu drag!