Salina Turda – partener in cadrul evenimentului international desfasurat la Alba Iulia , Conferinta Internationala “Ingineria Mediului si Dezvoltare Durabila”

In cadrul parteneriatului incheiat cu Univeristatea “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Salina Turda este prezenta in acest sfarsit de saptamana la Conferinta Internationala “Ingineria Mediului si Dezvoltare Durabila”, organizata de Facultatea de Stiinte Economice si Facultatea de Stiinte Exacte si Ingineresti impreuna cu Asociatia Balcanica a Mediului din Grecia (B.EN.A.).

Pe parcursul celor trei zile (28-30.05.2015) de desfasurare a evenimentului vor fi sustinute si dezbatute peste 150 de lucrari de catre 200 de invitati din 15 tari pe tema Dezvoltarii durabile si protectiei mediului, Sigurantei alimentare si calitatii produselor, Integrarii europene si economiei de piata, Mediu si sanatate publica.

Lucrarile conferintei vor fi deschise de  catre Prof.dr. F.K. Vosniakos, Prof.dr. G. Vasilikiotis, Prof.dr. T. Albanis, International B.E.N.A. Grecia, urmati de alti speakeri internationali si din tara din cadrul facultatilor de specialitate.

Sesiunea Conferintei se va incheia, sambata 30 Mai , cu  o vizita de studiu la Salina Turda incepand cu ora 14.00 .