Salina Turda premiata in Coreea de Sud

In aceste zile, Salina Turda prin sef serviciu turism drd. Tudor Bodea este prezenta la conferinta: “Cave City International Conference 2017” din Gwangmyeong, Coreea de Sud.

Aceasta intalnire are ca scop dezvoltarea relatiilor in acest domeniu, dar si un schimb de idei si informatii legate de modul de dezvoltare al fiecarei mine in parte. Pe langa Salina Turda, la eveniment participa si reprezentanti ai unor mine deschise in scop turistic din Japonia, Taiwan si Coreea de Sud.

Prezenta la acest eveniment a fost posibila prin invitatia primita si sustinuta financiar din partea organizatorilor din orasul Gwangmyeong, care si-au dorit foarte mult sa cunoasca modelul de succes si bune practici  al Salinei Turda. 

Acest fapt reprezinta o apreciere a eforturilor depuse de Salina Turda si comunitatea locala, care arata inca odata lumii intregi ca ceea ce s-a facut in orasul nostru este un model de urmat.

La acesta conferinta Salina Turda a primit premiu comemorativ pentru „Cooperarea globala si prietenia internationala de care a dat dovada prin impartasirea experientei avute in dezvoltarea sustenabila a oraselor miniere”.

Dragii noștri turiști,

Vă anunțăm cu bucurie că în perioada 7 - 18 Aprilie 2023, Salina Turda va fi deschisă în program prelungit.
Vă așteptăm așadar zilnic (chiar și de Paști), între orele 09.00 - 18.00, cu ultima intrare în mină la ora 17.00!

Petreceți vacanța de primăvară alături de noi!