Salina Turda promovata de Ministerul Turismului la Targul International de Turism de la Berlin

Salina Turda este prezenta la cel mai mare targ de turism din lume! Ministerul Turismului a lansat la ITB Berlin aplicatia ”Explore RO” in cadrul caruia apare si salina de la Turda ca obiectiv turistic de vizitat atat pentru turistii romani cat si pentru cei straini.

Targul International de Turism de la Berlin ITB 2017, cel mai mare de acest gen din lume, este la editia cu numarul 51. Salina Turda este prezenta la targ in cadrul standului expozitional al Romaniei alaturi de aproximativ alti 50 expozanti. Prin reprezentantii sai, ghizi de turism Agneta Zahan si Attila Lovazs, salina se afla la a 3-a participare consecutiva.

 Hotelul Potaissa – hotelul Salinei, reprezentat de Lucian Voicu – manager hotel, participa cu oferte de pachete turistice pentru prima data la un targ international de tursim, astfel oferta prezentata de Salina Turda este la aceasta participare este una completa din punct de vedere turistic. Turistii ce viziteaza standul salinei vor regasi atat detalii despre cel mai vizitat obiectiv turistic din Romania cat si despre cazare si servicii de relaxare ale complexului Spa Potaissa.

Prima zi la ITB berlin 2017 a fost sarbatorita cu o „Seara Romaneasca”. Ministrul Turismului Mircea Titus Dobre, alaturi de E.S. Emil Hurezeanu au deschis oficial acest eveniment, organizat de Minister  si judetul partener din aceasta editie, Bistrita-Nasaud.

            Targul International de Turism de la Berlin este cel mai mare de acest gen din Europa avand 26 hale cu o suprafata totala de aproximativ 35 hectare. La editia de anul acesta participa aprox. 180 tari reprezentate de aproximativ 10.000 de expozanti, printre care si Romania.