Saptamana “ Scoala Atfel” la Salina Turda – peste 11.000 turisti

Inca un record stabilit la Salina Turda si nu unul de natura sportiva, cum de altfel s-a mai intamplat la Salina Turda in anul acesta. De aceasta data,  Salina Turda stabileste un nou record  in cadrul programului “Scoala Altfel- sa stii mai multe, sa fii mai bun”.

In perioada 6-10 aprilie au trecut pragul frumoasei mine peste 11.100 turisti (termen de comparatie:  7324 turisti in saptamana Scoala altfel 2014), crestere asteptata de altfel din partea conducerii societatii printr-o mai buna organizare si optimizare a activitatii de turism. Inca un aspect fiind si promovarea Salinei in anul 2015 prin evenimente sportive Concurs de tir cu arcul, concurs de biciclete, demonstratii de karate, competitii de tenis  si evenimente  culturale – concerte de opera, piese de teatru. Salina a fost deschisa si celor care doresc depasirea unor limite umane, cum a fost doborarea recordului de viteza si andurata pe scarile din mina Rudolf si traversarea Minei Terezia la 80 metrii inaltime.

Salina Turda multumeste elevilor si cadrelor didactice din Bucuresti si judetele Timis, Sibiu, Alba, Maramures, Harghita, Hunedoara, Bihor, Bistrita, Targu Mures, Satu Mare  si Dambovita, care au ales o zi pentru vizitarea spectaculosului obiectiv.

Dragi vizitatori,

cu ocazia sărbătorilor pascale, între 26 Aprilie - 12 Mai 2024, Salina Turda va fi deschisă zilnic, între orele 09.00 - 19.00, cu ultima intrare
în subteran la ora 18.00.
Vă așteptăm cu drag!

Dear visitors,

during the Easter Holiday, between the 26th of April - 12 of May 2024, Turda Salt Mine will be open daily, from 9.00 am to 7.00 pm, with the last access
in the underground at 5.00 pm.
Looking forward to having you!