Scene de acrobatie vor fi filmate la Salina Turda

Marti, 2 decembrie 2014 va avea loc un eveniment inedit in Salina Turda incepand cu orele 13.00 si anume se va filma o scena pentru un film  documentar  turistic de promovare a Transilvaniei, in care va fi inclusa si Salina Turda.
Scena va cuprinde un act de acrobatie, actorul filmului Flaviu Cernescu va trece pe o coarda la inaltime intre balcoanele din Mina Rudolf. Filmul se va numi TRANSYLVANIA DRAGON , iar actorul Cernescu este unul dintre cei mai buni profesionisti din Romania . Detalii despre film se pot obtine accesand www.transylvaniadragon.com.
Turistii  Salinei si cei care doresc  a  vizita Salina Turda  marti 2 decembrie, 2014 vor avea o surpriza placuta, si anume de a asista la o scena de acrobatie in subteranul salin.

Dragii noștri turiști,

Pentru realizarea unor lucrări de mentenanță la puțul de extracție al Minei Terezia, această va fi închisă vizitării pana la data de 1 martie 2022.
Vă așteptăm să vă bucurați de restul spațiului deschis turiștilor, din Salina Turda, în fiecare zi, între orele 9-17, cu ultima intrare la ora 16!