Vești bune pentru Salina Turda din partea Tripadvisor.com!

Vești bune pentru Salina Turda din partea Tripadvisor.com!

Tripadvisor, cea mai folosită pagina web cu opinii directe de la turiștii care au vizitat obiectivele turistice, oferă o diploma de excelenta pentru Salina Turda.

În urma opiniilor si recenziilor scrise de turisti pe pagina „tripadvisor.com”, Salina Turda a obtinut un punctaj de 4,5 dintr-un maxim de 5, astfel încadrându-se în categoria obiectivelor turistice deosebite, de mare interes în rândul turistilor din întreaga lume.

Tripadvisor salută activitatea si eforturile depuse de acest obiectiv pentru a oferi standardele cele mai bune turiștilor care viziteaza acest loc.

Salina Turda a primit  o  diplomă de excelență în domeniul turismului și ospitalitătii în jurul lumii, bine meritată și sustinută de numarul în continuă crestere a turiștilor care ne vizitează!

tripadvisor2

Dragi vizitatori,

cu ocazia sărbătorilor pascale, între 26 Aprilie - 12 Mai 2024, Salina Turda va fi deschisă zilnic, între orele 09.00 - 19.00, cu ultima intrare
în subteran la ora 18.00.
Vă așteptăm cu drag!

Dear visitors,

during the Easter Holiday, between the 26th of April - 12 of May 2024, Turda Salt Mine will be open daily, from 9.00 am to 7.00 pm, with the last access
in the underground at 5.00 pm.
Looking forward to having you!