Xavier Pascual Fuertes – FC Barcelona in vizita la Salina Turda

Marea personalitate a handbalului mondial, Xavier Pascual Fuertes, fost handbalist si actualmente antrenor al echipei de handbal FC Barcelona, alaturi de care a castigat in acest an Liga Campionilor, se afla astazi  in vizita la Salina Turda.

Tehnicianul este prezent in Romania pentru o perioada de trei zile, invitat fiind de catre reprezentantii Academiei Minaur Baia Mare. Fiind aproape de cel mai important obiectiv turistic din zona,  Xavier Pascual Fuertes a ales sa viziteze Salina Turda impreuna cu staff-ul AHC Potaissa Turda – presedintele Flaviu Sasaeac si antrenorii echipei Horatiu si Ovidiu Gal.

In vizita sa  de 3 zile, castigatorul Ligii Campionilor in 2015 la Köln, Xavier Pascual Fuertes va sustine  cursuri pentru antrenorii de la grupele de copii si juniori ale Academiei Minaur si HCM Baia Mare, dar si antrenamente deschise alaturi de tinerii handbalisti.

In ciuda grabei in care sa aflau membrii staff-ului, acestia au ramas uluiti si placut impresionati de interiorul “minunatei Ocne de Sare de la Turda.”

Dragi vizitatori,

cu ocazia sărbătorilor pascale, între 26 Aprilie - 12 Mai 2024, Salina Turda va fi deschisă zilnic, între orele 09.00 - 19.00, cu ultima intrare
în subteran la ora 18.00.
Vă așteptăm cu drag!

Dear visitors,

during the Easter Holiday, between the 26th of April - 12 of May 2024, Turda Salt Mine will be open daily, from 9.00 am to 7.00 pm, with the last access
in the underground at 5.00 pm.
Looking forward to having you!